Estrada

SANDRA AFRIKA PRETUKLA MAJU?! Bacila je sa jahte i počupala joj nadogradnju – letjelo perje zbog muškarca?

Haos na primorju?!

Maja i Sandra - ATA Images/Srbija Danas/Milana Pavković

Maja Marinković nedavno je odmor provela na crnogorskom primorju. Tokom ljetovanja na društvenim mrežama je objavljivala fotografije na kojima se vidi da uživa na skupocijenoj jahti.

Sada se u domaćim medijima pojavila vijest da je Maja navodno bila na jahti koju posjeduje Sandra Afrika. Kako prenosi “Skandal” navodno je došlo do fizičkog obračuna među njima i pjevačica je navodno Maji počupala nadogradnju i gurnula je u more. Ovaj incident se navodno dogodio blizu obale gdje je jahta bila usidrena, pa se bivša zadrugarka brzo izvukla iz ove situacije.

Ovaj haos se navodno dogodio nakon što je u domaćim medijima odjeknula vijest da se nešto dešava između Maje i Sandrinog bivšeg dečka, Aleksandra Moskovljevića Mikiše. Ova vijest je osvanula u medijima nakon što je Maja objavljivala fotografije na jahti.

Sandra je ovo shvatila kao porovkaciju pa je navodno htjela da se obračuna sa Majom i bivšim dečkom. Maja se našla na jednom njenom nastupu, nakon kojeg je Sandra prišla do separea i navodno napravila incident. Tada je Maja ostala u separeu, a Sandra je otišla da se raspravi sa svojim bivšim dečkom.

Potom je Mikiša zamolio Maju da plasira informaciju u medije da ima novog dečka i tada se podigla prašina u javnosti o njenom odnosu sa Desingericom. Međutim, retko ko je povjerovao u tu priču s obzirom na to da je reper oženjen i ima dijete.

Sandra je navodno riješila da uzme stvar u svoje ruke i da sama riješi situaciju.

– Sandra je sačekala da dobije info kada se Maja ukrca na jahtu. Čim je to čula, spakovala se i odmah se uputila do plaže, a onda je završila to što je imala. Šta treba da vam pričam kada sve znate. Pa Maja je plakala i nije joj bilo dobro. Vi ne znate kako izgleda kada Sandra poludi. Ona će da da život i posljednji dinar ako je neko super sa njom, ali ako je neko pravi budalom, e taj neće dobro da prođe. To je njen temperament – prepričava izvor za “Scandal”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh