Estrada

Arijana Grande raspirila glasine o problemima u braku

Posljednji put zvijezda je viđena s vjenčanim prstenom u aprilu na koncertu Džefa Goldbluma u Londonu

Ariana Grande - Instagram

Arijana Grande (Ariana), piše Page Six, i dalje potiče glasine o problemima sa suprugom Daltonom Gomezom nakon što je ponovo viđena bez vjenčanog prstena.

Bez burme

Naime, američka pjevačica i glumica snimljena je u nedjelju na finalu Vimbldona bez dijamante burme na lijevoj ruci. U jednom trenutku dok je sjedila između Endrua Garfilda (Andrew Garfield) i zvijezde “Bridgertona” Džonatana Bejlija (Jonathan Bailey), 30-godišnja Grande spontano je reagirala zbog drame na terenu, prekrivši usta rukama, zbog čega je bilo jasno vidljivo da na lijevoj ruci nema nikakvog nakita.

Posljednji put viđena je s vjenčanim prstenom u javnosti u aprilu na koncertu Džefa Goldbluma (Jeff) u Londonu. Ubrzo nakon njenog pojavljivanja na teniskom meču, fanovi koji proučavaju fotografije do posljednjeg detalja, upustili su se u raspravu na Twitteru.

Potaknuta rasprava

– Je li još neko primijetio da Arijana Grande ne nosi svoj vjenčani prsten? “, glasili su brojni tvitovi na toj društvenoj mreži.

Tek su rijetki napomenuli da je zvijezdin prsten možda na “servisu ili čišćenju” ili da je riječ o nekoj trećoj, sasvim običnoj situaciji. Grande je inače bila van većine medijskih događanja posljednjih mjeseci. prenosi Avaz

Potaknuta rasprava

– Je li još neko primijetio da Arijana Grande ne nosi svoj vjenčani prsten? “, glasili su brojni tvitovi na toj društvenoj mreži.

Tek su rijetki napomenuli da je zvijezdin prsten možda na “servisu ili čišćenju” ili da je riječ o nekoj trećoj, sasvim običnoj situaciji. Grande je inače bila van većine medijskih događanja posljednjih mjeseci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh