Estrada

PROSIDBA U INSTAGRAM LAJVU! Ana Ćurčić iznenadila Acu Bulića, on pocrvenio – evo kad će se vjenčati!

Bivša zadrugarka i mnogima omiljena rijaliti učesnica, Ana Ćurčić, otkako se vratila u realnost, aktivna je na svim svojim profilima društvenih mreža, putem kojih fanove izveštava o aktuelnostima koje se tiču njenog života. Isti sluča, bio je i ovog puta.

Ana i Aco - novi

a svojim novim-starim partnerom Acom Bulićem, uključila se preko opcije “lajv” na Instagram profilu i govorila na razne teme koje interesuju njihove pratioce i fanove rijaliti formata “Zadruga”, a tiče se mahom njihovog odnosa. U jednom trenutku je Ana upitala Acu jedno pitanje, koje ga je prilično zbunilo.

Aca Bulić, Ana ĆurčićFoto: Srbija Danas

– Hoćeš da me oženiš? – upitala ga je Ana, a Aca se u trenutku zbunio, međutim vrlo brzo snašao za odgovor.

– Morao bih prvo da se razvedem da bih te oženio – našalio se Aca.

Uslijedila je salva komentara u pomenutom Instagram lajvu, te su fanovi, iako je riječ o šali, ipak sa oduševljenjem reagovali na ovu informaciju.

Ko zna, obzirom da je vjeridba prema njihovim riječima bila, možda nas uskoro i očekuju svadbena zvona? Vrijeme će pokazati. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh