Estrada

ANĐELA ĐURIČIĆ U MODRICAMA I PODLIVIMA: Zatražila pomoć na društvenim mrežama

Anđela Đuričić cijela u modricama i podlivima!

Anđela Đuričić - screenshot

Crnogorska starleta Anđela Đuričić prethodnih dana izaziva veliku pažnju, nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem. Ona je otputovala u Crnu Goru kod svojih roditelja, odakle redovno objavljuje fotografije i snimke.

Sada se pojavila fotografija njene noge koja je sva u modricama, što je šokiralo njene fanove. Podsjetimo, na društvenim mrežama se komentarisalo da je Anđela dobila modrice od strane Zvezdana.

No, Anđela je sada otkrila odakle su joj nastale modrice. Naime, na Instagram profilu Anđela je otkrila da su joj modrice nastale od komaraca, koji su je izujedali, pa je pokušala da se ,,opere” pred pratiocima:

– Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi logično počešete se malo tu, ishod bude modrice, kao i meni? – upitala je Anđela sa tužnim emotikonom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh