Estrada

OGLASILA SE ANA NIKOLIĆ POSLIJE OPTUŽBI DA JE PJEVAČU SKIDALA PANTALONE: Za ovo se ide u ZATVOR!

Pjevačicu Anu Nikolić bivši rijaliti učesnik i pjevač Dario Šogorović optužio je da ga je Nikolićeva s***ualno uznemiravala tako što je pokušala da mu na silu skine pantalone.

Pjevačica se oglasila preko društvenih mreža i poručila da će da ga tuži.

– Ovo je zaista nedopustivo. Za ovakve optužbe ide se u zatvor, a ti koji su ovog mučenika savetovali, već su bili tamo. Valjda im prija. Tužiću ih sve – oručila je Nikolićeva.

Podsetimo, Dario je prvo na svojoj društvenoj mreži objavio video Ane Nikolić, a zatim je tvrdio da ga je pjevačica uznemiravala.

– Dobio sam ponudu preko ljudi iz tima Ane Nikolić da se upoznamo i da porazgovaramo o potencijalnoj saradnji. Svi su me unapred opomenuli da je ona malo specifičan lik, ali nisam shvatio da je baš toliko specifična. Ubrzo smo se našli. Ona je došla sa svojom ekipom, a ja sa svojom. Nas dvoje smo seli sami za jedan sto. Pokušao sam da s njom uspostavim normalnu konverzaciju, ali nažalost neuspešno. Sve vreme se ponašala strašno i pričala je samo neke gluposti sa se**ualnom konotacijom. Ponavljala mi je kako sam sladak, kako joj je drago što su joj poslali tako slatkog momka kakav sam ja. Tu sam već bio jako razočaran njenim stavom i ponašanjem, ali pustio sam je jer sam mislio da će prestati da se glupira – ispričao je za Kurir Dario.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh