Estrada

ŠOK RIJALITI TRANSFORMACIJE! Spiskale honorare da promjene LIČNI OPIS! Pogledajte kako su izgledale prije SILNIH OPERACIJA (FOTO)

Rijaliti program ”Zadruga” mnogim učesnicima je doneo dobro, posebno zadrugarkama koje su zarađene honorare ulagale u svoj izgled, te su mnoge postale neprepoznatljive u odnosu na ono kako su se predstavile javnosti.

Maja Marinković je uložila na desetine hiljada evra u svoj izgled. Kada se sabere sve što je uradila na sebi, reklo bi se da nema operacije kojoj se nije podvrgla – od uvećanja grudi, do oblikovanja lica, korekcije nosa, podizanja obrva, popunjavanja jagodica, usana, isticanja vilice. Marinkovićeva je takođe istakla, da će po izlasku iz šeste sezone rijalitija ”Zadruga” posetiti plastičnog hirurga kako bi sredila zadnjicu.

Pobjednica treće sezone rijalitija ”Zadruga” Iva Grgurić imala je toliko operacija, da je i sama rekla kako su samo oči ostale njene. Ona je nekoliko puta smanjivala nos i povećavala grudi, uradila je usne, ubrizgavala botoks i sređivala jagodice, podigla je kapke, a nedavno se ofarbala u smeđe, te je neprepoznatljiva u potpunosti.

Ermina Pašović je poslednjih dana glavna tema javnosti. Pojavila se na finalu ”Zadruge 6” i niko nije shvatio da se radi o njoj, a po onome kako izgleda sada, Ermina je operisala sve što se moglo operisati.

Aleksandra Subotić je jedna od onih zadrugarki pored kojih biste prošli i ne biste shvatili da se radi o njoj. Nekoliko puta je sređivala grudi, usne, jagodice, nos, uredno se botoksira, a čak je išla i na brazilsko podizanje zadnjice. A kako su pisali mediji, samo za nove zube dala je 6.000 evra.

Pevačica Teodora Džehverović se u javnosti pojavila prvi put 2014. godine u takmičenju ”Zvezde Granda”, a već sledeće je postala deo prve sezone rijalitija ”Zadruga.” Iako danas važi za lepoticu, Teodora nije tako izgledala uvek, operisala je uši i ugradila silikone, što je i sama priznala, uvećala je usne, a mnogi sumnjaju i da se podvrgla operaciji nosa. Kako su mediji pisali, Teodora je u svoj izgled uložila preko 7.000 evra.

Pobednica šeste sezone rijaltija ”Zadruga” Aleksandra Nikolić je nekada imala crnu kosu, manje grudi i usne, a onda je postala je zanosna plavuša, ugradila silikone u grudi i u usne, koje je potom vadila, a reklo bi se da ih je po izlasku iz rijalitija ponovo popunjavala.


Dalila Dragojević, pobednica pete sezone rijalitija ”Zadruga” izazvala je najveću pažnju svojom promenom. Kako je godinama deo rijaliti scene, na desetine hiljada evra je uložila u sebe, a reklo bi se da sa korekcijama ne planira da stane.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh