Estrada

Milica Mitrović otkrila kada je zvanično kraj “Zadruge”

Željko Mitrović je ranije otkrio šta ga je navelo da ukine šou program

Nakon što je objavljena vijest o ukidanju rijaliti šou programa “Zadruga” fanovi ovog TV formata su bili potrešeni, a vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, oglasio se na društvenim mrežama i saopštio šta ga je navelo na ovakav potez.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – napisao je Željko na svom Instagram profilu.

Sada je Milica Mitrović na svom Instagram profilu obavijestila fanove rijalitija da će se superfinale održati 8. juna u 21h.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh