Estrada

Ukida se ‘Zadruga’ – zauvijek! Željko Mitrović prvi put ušao među učesnike i saopštio da gasi rijaliti, evo šta je poručio…

Mnogim ljubiteljima kontraverznog rijalitija ova vijest, vjerovatno, neće dobro ‘sjesti’

Vlasnik televizije “Pink”, Željko Mitrović, sinoć je prvi put od kako se emituje rijaliti format Zadruga ušao u isti i za učesnike imao važno saopštenje.

Naime, Mitrović se sa svim zadrugarima okupio oko crnog stola i saopštio da je ovo posljednja sezona rijalitija ovakve vrste i da se Zadruga poslije ove sezone zvanično završava zauvijek.

Kako je dalje naveo, razgovaraće sa svojim saradnicima te od septembra počinje neki novi, drugačiji format, ali “Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo – više se neće emitovati”.

Mitrović je nakon saopštenja skrenuo pažnju još jednom svim igračima da će on, kao i cijela produkcija imati “nultu” toleranciju za svaki fizički sukob ili kontakt i da će ko to bude prekršio biti najstrože kažnjen, izbačen bez ijednog isplaćenog honorara, prenosi Telegraf.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh