Estrada

Deen se u razgovoru za poznati magazin prisjetio ratnih vremena: Živio sam bez vode i hrane 4 godine

Fuad Backović se u toku razgovora posebno osvrnuo na teške momente svog života

Fuad Backović Deen - Depo.ba

Fuad Backović, poznatiji kao Deen, odavno uživa u životu u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada se pohvalio i intervjuom koji je dao za svjetski magazin.

Bh. pjevač, preselio se u SAD gdje je počeo raditi kao modni savjetnik, a ne može se reći da mu loše ide s obzirom da se sada pojavio i u poznatom američkom mediju Magic Image Hollywood Magazine, gdje je zajedno sa partnerom otkrio trenutne i buduće projekte.

Džos Gomez (Joss), autor članka je ugostio Deena, čime se on pohvalio i na društvenoj mreži Instagram.

Kreativni par je govorio o svom modnom brendu „Namaste“, ali su i odgovarali na zanimljiva pitanja. U toku razgovora Deen se osvrnuo i na ratna dešavanja u Bosni i Hercegovini.

– Kao dijete, svjedočio sam i preživio najbrutalniji rat u modernoj ljudskoj historiji koji se dogodio u mojoj rodnoj zemlji i glavnom gradu Sarajevu. Živio sam s mamom i bratom u podrumu bez struje, vode i hrane 4 godine. Ništa ne može biti gore od toga. Ja sam već pobjednik – kazao je Deen. prneosi AVAZ


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh