Estrada

STARA SLIKA ESTRADNIH ZVIJEZDA: Možete li ih prepoznati sve?

Mnogi pjevači sa domaće javne scene često se prisjećaju, kako bi oni rekli, dobrih starih vremena i perioda kada na estradnom nebu nisu vladali sujeta i ljubomora.

Omiljeni događaji bili su im koncerti, festivali i zajedničke turneje na kojima su se upoznavali, družili i sklapali prijateljstva koja traju već decenijama.

Upravo zbog toga nije čudno kada ih na fotografijama iz prošlog vijeka vidimo nasmijane i zagrljene. Vjerovatno se pitate ko je zabilježio te kadrove, a samo jedan je tačan odgovor- najpoznatiji estadni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

Dok se neki nisu mnogo promijenili, pojedini možda ni same sebe ne bi prepoznali zato vam ekipa Grandove redakcije otkriva ko se nalazi na do sada neviđenoj fotografiji.

Blažen među ženama je član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, a pored njega su koleginice Vesna Zmijanac, Bilja Jevtić, Vera Matović i Ana Bekuta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh