Estrada

POČELA GALA PROSLAVA 46. ROĐENDANA MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj otkrio da za nekoliko dana ide na OZBILJNU OPERACIJU!

Najpoznatiji voditelj kod nas i u regionu, Milan Milošević proslavlja 46. rođendan, a za sebe je izabrao specijalan stajling koji je u njegovom stilu.

Milan - Novi

Kako je na samom početku istakao, nikada se bolje nije osjećao.

– Slavim 46. rođendan, a izgleda kao da je 26. rođendan. Vi ne znate kakvu energiju imam, ovo je ludilo. Mama je poželela da sledeće godine dođe na moju zabavu. I ove godine sam je molio da se pojavi, stavićemo te u kolica, staviću ti zube, našminkaću te, međutim neće – priča na samom početku Milan za medije i otkriva.

– Svim gostima sam rekao da donesu belu kovertu. Volim samo koverte. Kad dođem kući sa rođendana, sve poklone stavim na stranu i onda brojim samo pare. Prošle godine sam dobio mnogo novca, sigurno za jedan manji stan u Borči. Neki su me i razočarali količinom novca koji su mi doneli. Daju nekoj pevačici u kafanu lovu, meni ne donesu – izjavljuje Milošević.

– Poželeo sam sebi da rešim situaciju koju imam sa srcem. Posle ovoga idem na operaciju. Doktor kaže da nije opasno, ali ja sam se uplašio. Ne mogu da spavam do ujutru, imam strah – istakao je slavljenik. prneosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh