Estrada

Anđela Đuričić pokušala da se ubije, porodica u šoku!

Niko nije vjerovao da je spremna na to

Kako tvrdi bliska prijateljica Anđele Đuričić za “Skandal”, aktuelna učesnica rijaliti programa “Zadruga” pokušala je da oduzme sebi život pre nekoliko godina zbog tadašnjeg dečka. Međutim, ona sumnja da bi Anđela to isto mogla da uradi ako je i Zvezdan Slavnić ostavi.

– U jednog momka je toliko bila zaljubljena da se nije viđala sa svojim prijateljima. Non-stop su bili zajedno, a on je bio nekoliko godina stariji od nje. Jednom prilikom ga je uhvatila u prevari i tada je pokušala da se ubije – rekla je njena drugarica i otkrila jezive detalje.

– Pozvala me je i zamolila da odem sa njom na piće. Izašle smo, a ona se jako napila, cepala je žestinu bez prestanka. Oko jedanaest sati uveče me je odvezla do stana, a nekoliko sati nakon toga me je pozvala njena majka i rekla mi da je Anđela u bolnici, te da se namerno zakucala automobilom u jednu zgradu – rekla je i dodala:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh