Estrada

EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA BEBIČINA ŽENA Slagao je da je zbrinuo nju i decu, Kulići će doživeti nervni slom kada saznaju, prevario ih sve? (VIDEO)

Nenad je svojevremeno pričao kako njegova bivša supruga živi u novoizgrađenoj zgradi na Novom Beograd.

O životu Nenada Macanovića Bebice se priša naširoko, posebno o njegovom odnosu sa porodicom i bivšom suprugom nakon što je ušao u vezu sa Miljanom Kulić.

Podsećanja radi, Bebica je nedavno pobegao iz rijalitija “Zadruge”, zbog čega će morati da plati ogromnu kaznu zbog tužbe od strane Pink televizije.

Inače, Nenad je svojevremeno pričao kako njegova bivša supruga živi u novoizgrađenoj zgradi na Novom Beogradu, u kojoj joj je on navodno kupio stan, te da nije štedeo kada je u pitanju obezbeđivanje njegove bivše žene i dece.

Paparaco “Pinka” je nedavno uhvatio Bebicinu ženu na Altini, gde zaista živi, dok je prepakivala stvari u automobilu. Ovo je dokaz da Macanović sve vreme laže Kuliće, kojima se u decu kune da mu bivša supruga živi na Novom Beogradu, u Ulici Džona Kenedija. Istina je, zapravo, da živi na Altini, a ovo su dokazi.

– Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Dosta joj je muke zbog vesti koji svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim ćerkicama obezbedi lep i što udobniji život – rekao je izvor blizak javnosti nedavno za Alo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh