Estrada

Petar Grašo ujeo obožavateljku za nogu

Na društvenim mrežama kruži snimak hrvatskog pjevača Petra Graše koji je na koncertu ugrizao svoju obožavateljku za nogu.

Petar Grašo - Novi

Naime, na snimku se vidi da obožavateljka stoji na bini pored Graše, on joj prilazi i grize je za nogu, a uz to je i nasmijan.

Snimak je postao viralan i iznenadio je pevačeve fanove, a nije poznato zbog čega je Grašo došao na ovu “ideju”, da li po želji obožavateljke ili nešto drugo.

“Šta je ovo?”, “Šta je napravio? I zašto?”, “Šta uradi”, pitaju se korisnici društvenih mreža.

Da podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u februaru 2022. u Splitu, a dobili su kćerku Albu u julu iste godine.

Pogledajte snimak:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh