Estrada

ZNATE LI KO JE PLAVUŠA PORED LEPE BRENE?: Svi kažu da je sada najzgodnija baka na estradi

Lepa Brena je te godine zapalila cijeli Balkan u seksi crvenom trikou, a društvo joj je pravila atraktivna plavuša u žutom trikou.

Plavuša pored Brene koja je sa njom plesala je Slađa Delibašić koja je tada bila u braku sa Đoletom Đoganijem.

Slađa se tada bavila samo plesom. Đole Đogani, Slađa i Sani iz grupe Trik FX igrali su spotu Lepe Brene također.

Za Slađu vrijeme kao da je stalo, a brojni treninzi i uravnotežena ishrana zaslužni su za njen izgled dvadesetogodišnjakinje i danas.

Podsetimo, Slađa Delibašić i Đole Đogani prije više od dvije decenije stavil su tačku na brak. Ostali su u dobrim odnosima, a pevačica je svojevremeno o rastanku govorila sa setom i priznala da je, možda, pogriješila.

“Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni Bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvijek nešto iskrsne”, rekla je Delibašićka jednom prilikom dok se Đole sve do sada na ovu temu nije oglašavao. Denser je sada otvorio dušu i otkrio da je taj period za njega bio jako bolan.

“Veoma teško sam podnio razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom dijelu, kada budem deda, peći roštilj. Vidio sam unaprijed cijeli život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje, rekao je Đole u dokumentarnom filmu “Život i scena” kada je priznao da je išao kod psihijatra.

“Molio sam Slađu da sjednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema djeci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ‘Ti i treba da ideš kod psihijatra‘. Jednom sam uspio da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo”, ispričao je Đogani i naglasio da je Slađa kriva za razvod.

“U periodu razvoda mnogo sam je štedio u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je htjeli za sebe i obećavali joj svašta”, kazao je Đole Đogani i otkrio koji trenutak je bio presudan:

“Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje djece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do d


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh