Estrada

Tragedija uništila život takmičarki “Zadruge”! Čovjek koga je voljela VIŠE NEMA!

Nikada se neće oporaviti!

Anastasija Stanojević Palčica javnosti je postala poznata još u rijalitiju “Parovi” 2019. godine, a njene aktivnosti gledaoci imaju priliku da prate na malim ekranima u TV formatu “Zadruga”.

Ova mlada dama svojim pojavljivanjem izazvala je buru, još kao maloletna činila je stvari koje su nepojmljive i degutantne, a malo ljudi zna da je doživela ogromnu tragediju.

Paličica je svojevremeno u rijalitiju “Parovi” priznala da je ostala bez voljene osobe.

– Dečko sa kojim sam bila u dugoj vezi, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Dugo smo se družili, a potom je naše drugarstvo prepraslo u nešto više. U pravu i ozbiljnu vezu. Nikada neću preboleti tu ljubav – iskrena je bila Anastasija tada.

Stanojevićeva trenutno uživa u ljubavi sa Markom Petruševićem Petrućijem u rijalitiju “Zadruge”, a čini se da je tragični događaj iza nje.

Palčica


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh