Estrada

ŠOK! SVE SE MIJENJA – OGLASILA SE MAJKA ALEKS NIKOLIĆ: Evo šta je sad rekla o Caru, neočekivano

Prihvatila novog zeta?!

Slovenka - Novi

Protekle noći, spektakularna ‘Zadrugovizija’, obilježila je noć, ali i razni emotivni momenti koji su se iznenada dogodili.

Veče puno smijeha, suza, rasprava ali i emotivnih brodoloma, pomjerilo je sve granice kada je gledanost u pitanju.

Jedan od nastupa, koji se čekao sa ogromnim nestrpljenjem bio je duet Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, jer je to bilo prvo suočavanje sa realnošću, publikom ali i žirijem od kako su započeli odnos.

Aleksandra je priznala da se pribojavala pojavljivanja bivše ljubavi, Dejana Dragojevića, ali da je svakako dala sve od sebe. Car je nakon više godina učešća u rijalitiju, napravio presedan i na pravi način učestvovao u programu, pojavio se na bini i zapjevao rame uz rame sa svojom partnerkom. prneosi “Novi“.

Nakon njihovog nastupa, očvrsnuli su odnos, a društvene mreže gore od komentara kada je u pitanju njihova ljubav, zajednički nastup ali i budućnost.

Tim povodom, stupili smo u kontakt sa Aleksandrinom majkom Slovenkom, koja nije krila sreću zbog uspeha svoje ćerke, a ovoga puta, prokomentarisala je i njen odnos sa Filipom.

-Presretna sam i prezadovoljna! Bila je prelijepa kao i uvijek, nastup je bio sjajan! Hvala svima koji su glasali za nju, to mnogo znači! Mnogi su komentarisali da je pala na dno, da je izgubila glasače, ali evo sinoć je sve bilo jasno! Svima se kao majka puno zahvaljujem! Što se tiče Cara, ako je ona srećna i ja sam, ne znam više šta bih rekla… – izjavila je Slovenka za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh