Estrada

OGROMNA TUGA U DOMU NIKOLE ROKVIĆA: Prije godinu dana ostali bez oca Marinka, a sad i bez NJE! Njegove riječi KIDAJU DUŠU

Pjevač Nikola Rokvić, posle gubitka oca Marinka Rokvića posle kratke i teške bolesti, na društvenoj mreži Instagram podelio je tužnu vesti da je njegova baka premunula.

Nikola Rokvić - kurir.rs

– Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, vječito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike, a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje djece i nas unučića!

Baka naša je uvijek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama! Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom! Putuj bakice, znam da ideš ka svjetlosti i Ljubavi! Volimo te – napisao je pjevač u opisu emotivnog snimka koji je objavio na svom nalogu, piše kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh