Estrada

OVO JE SIN DRAGANE MIRKOVIĆ, objavio 1 sliku i raspametio sve: USIJAO DRUŠTVENE MREŽE

Marko Bijelić pokazao je izvajane mišiće i oduševio pratioce na društvenim mrežama.

Dragana Mirković - Ekskluziva

Nasljednik jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko odrastao je daleko od očiju javnosti i izrastao je u pravog frajera. Međutim, otkako je napravio nalog na Instagramu, preko noći je postao zvijezda ove društvene mreže.

Iako ne objavljuje fotografije često, te ne priča o svom životu, Marko je za kratko vrijeme prikupio veliki broj pratilaca, a zahvaljujući brojnim lajkovima i oduševljenim komentarima možemo zaključiti da je sin pjevačice pravi miljenik nježnijeg pola.

Pored fotografija na kojima uglavnom pokazuje ljubav prema luskuznim četvorotočkašima, Marko svoje pratioce povremeno obraduje i selfijem iz teretane, što je slučaj ovoga puta. On je pokazao izvajane mišiće i savršenu liniju, a obožavateljke je “oborio s nogu”.

Poznato je da njegovi roditelji posjeduju pravo bogatstvo, te da imaju najskuplje automobile, pa se Marko pohvalio voznim parkom čija je vrijednost milionska. Oni posjeduju više skupocjenih automobuila, između ostalog i “Ferari”, čija je vrednost procijenjena na više od 200.000 eura. prneosi “Novi“.

Marko Bijelić – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh