Estrada

GORAŽDE IMA NOVU ZVEZDU GRANDA: Kažu da je bolja od Džejle Ramović

Iz Goražda, odakle je i Džejla Ramović, bivša pobjednica takmičenja Zvezde Granda dolazi mlada Elmedina Laličić koja se samo sedamnaest godina odvažila da pokaže da dobro pliva u različitim žanrovima. Numerom Šabana Šaulića naježila je studio, a potom razmrdala čuvenim hitom „Bitanga i princeza“.

Žiri je njeno izvođenje nagradio sa pet glasova, među kojima su bili Ceca, Viki, Snežana, Marija i Ana.

Iako je na audiciji za „Zvezde Granda“ izabrala narodni repertoar, odlučila je da za mentora izabere Mariju Šerifović.

-Da li ti više voliš da pevaš narodnjake ili zabavnjake, objasni mi to pošto mi stvara konfzuziju koja mi baš nije blagougodna– zanimalo je Mariju.

-Za svoju dušu najviše volim zabavnu muziku, ali s obzirom na to da živimo na ovakvom tržištu potrebna je narodna muzika koju ja izuzetno cijenim i volim. Narod voli narodnu muziku i zato sam htjela da otpevam nešto narodno da pokažem– objasnila je Elmedina, a njen stav se Mariji ni malo nije dopao,piše Express

-Tačno je pogrešno rekla kada si ti u pitanju– sugerisao je Saša.

-To je pogrešno, pa ljudi ja potičem iz porodice narodnjaka, ali to je potpuno pogrešno razmišljanje. Skroz pogrešno, da poludiš!– iznervirala se Marija koja je željela da sazna o takmičarki još nešto ne bi li donijela odluku te je Elmedina otkrila da trenutno pohađa srednju muzičku školu i da svira klavir.

-Uzmi polupaj je, ne šalim se!- savjetovao je Đorđe David.

Nakon mnogo razmišljanja i nerviranja Marija je pristala da je primi u svoj tim što je kolege iz žirija oduševilo.

–Dobro ajde, ali tućićemo se!– poručila je Šerifovićeva takmičarki koja nije mogla da sakrije sreću što joj se želja ostvarila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh