Estrada

“ISTE GREŠKE PRAVIM…” Janjuš ne može da dođe sebi – Djevojka ga ISKORISTILA i ostavila?! Krivi SEBE!

“Sam sam kriv!”

Marko Janjušević Janjuš, pored toga što je nekada bio uspješni košarkaš, javnosti je ostao upamćen i kao bivši dečko Maje Marinković, sa kojom je imao turbulente odnose, kako u “Zadruzi”, tako i nakon izlaska iz pomenutog rijalitija.

On je vrlo aktivan na svom Instagramu, pa se juče javno obratio Maji i tim povodom svojim pratiocima saopštio kako uskoro ulazi u aktuelnu šestu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Da je i poslije Maje imao raznih kikseva sa ženama, mogli smo da ispratimo i tokom njegovog takmičenja, ali izgleda da se posle svega “nije opametio” pa iste greške pravi i dalje.

Naime, on je opet na svom profilu objavio kako se jutros probudio i shvatio da ga je neka djevojka, nije željeo da imenuje koja, iskoristila za jednu noć.

– Ništa mi nema gore kad se ovako probudim, a znam da me noćas iskoristila za jednu noć… Sam sam kriv, po ko zna koji put iste greške pravim… – glasio je Janjušev stori.

Šta se zapravo desilo ili je ovo samo još jedna od Janjuševih šala, ostaje nam da ispratimo. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh