Estrada

NOVO PONIŽENJE ZA MAJU! BILAL I KOVAČEVIĆKA STIGLI ZAJEDNO U EMISIJU: Evo šta su joj poručili

U toku je Radio emisija ”Aktivnost” , koju vodi Ivan Marinković. Sljedeći gost bio je Bilal Brajlović, a sa njim je tu bila i Maja Kovačević.

Maja i Bilal - Novi

Maji su pitali sa kim će se izje*ati, rekla je Filip Car. Zakleo sam se da je kraj. Krvav sam bio zbog nje, pa kuka, pa plače i to je to – kazao je Bilal.

Do trenutka do kada ona nije saznala šta si radio sa djevojkom, nije ni jednu grešku napravila – dodala je Milica.

Da sam i spavao sa striptizetom, ona nije to mogla uraditi. Nekada riječi bole više nego djela. Izvinjava se kao ljubav neka, ne zanima me – rekao je Bilal.

Onda se Marina Popović ubacila u konverzaciju, kao i Lepi Mića.

Maja je povrijeđena, ovo je nedopustivo, nisi smeo to da uradiš. Na šta ovo liči, prvo se ljubi sa Matorom, pa sa tobom – rekla je Marina.

Treba da se spusti lopta. Svadba je vrlo interesantna priča i koja treba da se desi, da se odradi to ljudski – rekao je Lepi Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh