Estrada

MAJKA MARIJE ŠERIFOVIĆ OBJAVILA TUŽNU VIJEST: NISAM JA JEDINA, ŠTA JE, TU JE

Verica Šerifović, decenijama važi za jedan od najboljih i najljepših ženskih vokala na muzičkoj sceni i majka popularne Marije Šerifović svojim glasom plijeni i malo ko ostane ravnodušan kada krene neka od njenih pjesama.

Verica Šerifović - Screenshot/YouTube

Ova pjevačica, kao i mnoge druge njene kolege je pored pjevanja se upustila u još jedan biznis.

Sa zadovoljstvom je vodila svoju slastičarnu u rodnom Kragujevcu. Ali, najnovije vijesti su da je taj posao pjevačice propao. Šerifovićeva je iskreno progovorila o tome. prneosi “Hayat“.

Naravno da poskupljenje utiče na sve, pa sam i ja svoju slastičarnu “Maraveru” zatvorila. Za vrijeme korone smo svi osjetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je – otkrila je pjevačica za “24 sedam”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh