Estrada

SORAJI VUČELIĆ SE BORE ZA ŽIVOT NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE

Soraja Vučelić doživjela je tešku saobraćajnu nesreću u Albaniji gdje je hospitalizirana i operirana, a nakon što joj se stanje pogoršalo prebačena je na drugu operaciju u Hrvatsku.

Soraja Vučelić - Instagram

Srbijanski mediji javljaju da je starleta teško stradala, a sada su objavljeni najnoviji detalje o njenom zdravstvenom stanju.

Liječnici se od subote bore za Sorajin život. Odmah poslije nesreće prebačena je u jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutrašnje krvarenje. Porodica i prijatelji odlučili su je na novu operaciju prebaciti u Hrvatsku – kazao je izvor za Informer.rs.

Izvor je ispričao i kako je Soraja s prijateljicom s Kosova krenula prema Albaniji. Vozila je Mercedesov terenac, na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je skoro proletjela kroz automobilsko staklo. Prsima je udarila u volan, slomila je rebra i povrijedila unutrašnje organe.

Auto je skroz uništen. Vatrogasci su morali Soraju i njenu prijateljicu izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i zatekla je bez svijesti. Priključili su je na infuziju i odvezli u jednu privatnu kliniku. Ljekari su je detaljno pregledali i utvrdili su da ima slomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operirana. Međutim, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu intervenciju – ispričao je izvor i dodao: “Sorajini rođaci i prijatelji su u stalnom kontaktu s albanskim i hrvatskim doktorima. Rečeno im je da će operacija trajati satima.” prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh