Estrada

OŽENJENI EMIL LUD ZA MAJOM, Bugarin iz Zadruge kaže da mu je žena ista Marinkovićeva, a evo kako ona izgleda!

Varnice su sevnule u subotu uveče, tokom Izbora za Miss i Mistera “Zadruge”, gdje se Emil našao u ulozi člana stručnog žirija. On nije krio oduševljenje prema Maji Marinković, koju je tokom izbora čak u dva navrata nagradio najvišom ocjenom i dao joj maksimalnih dvanaest poena, što je svima bilo dovoljno da zaključe da mu se dopada.

Emil i Maja - Novi

Emil je čak voditelju Darku Tanasijeviću priznao da je Maji dao maksimalnu ocjenu zato što izgleda isto kao njegova supruga, a da je jedina razlika u tome što je Iveta, njegova žena, plava. Mi smo zavirili u njihov porodični album kako bismo vidjeli kako Iveta izgleda.

Za razliku od Maje, zgodna Iveta ima plavu kosu, a da li su i u kojoj mjeri ona i Marinkovićeva slične jedna drugoj, pogledajte sami. prenosi “Novi“.

Emil i Maja – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh