Estrada

NINA BADRIĆ NE KRIJE KOLIKO SE DOBRO OSJEĆA U VLASTITOJ KOŽI: PONOVNO ZAVODI FOTOGRAFIJAMA S PLAŽE

Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme odmara u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ljetuje dugi niz godina. Lijepa Zagrepčanka ne krije koliko joj godi boravak na otoku, a ne prestaje nizati fotografije na kojima ističe novu istesanu figuru

Nina Badrić - Eksluziva

Da je zadovoljna u vlastitoj koži, da se sjajno osjeća i da zrači, Nina Badrić pokazuje nam svakom novom Instagram objavom. Svojim ljetnim fotografijama na kojima je do izražaja došla njena nova fit linija, Nina oduševljava javnost.
Novim setom fotografija sa stjenovite plaže na kojoj pozira u bijelom kupaćem kostimu, ponovno je pokazala kako se istesala i kako sjajno izgleda u 51. godini života.

– Lipo mi je, lipo mi je, poručila je Nina ispod svojih objava u kojima redovito daje do znanja da joj boravak na voljenom otoku, godi.

‘Još jedan dan u raju’, ‘Knjiga kiša kupanje po kiši vožnja biciklom po otoku popodnevni snack i pjesma zar je voljeti grijeh’, ‘Najljepši period ljeta. Otok polako ispraća zadnje goste plaže su skoro puste more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši a i rimuje se’, samo su neki od njezinih opisa putem društvenih mreža posljednjih dana.

U njima najviše hvali svoju Jelsu, mjesto na kojem ljeti boravi dugi niz godina, gdje ima kuću i gdje njena porodica dolazi odmarati i stvarati nove uspomene iz sezone u sezonu.

Inače, Nina svoju novu liniju duguje novom režimu prehrane kojeg se striktno drži posljednje dvije godine. Priklonila se onima koji zagovaraju ne konzumiranje namirnica životinjskog podrijetla. Tek ponekad počasti se ribom. prneosi hayat

Nina Badrić – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh