Estrada

Oglasila se Severina nakon što su se pomirili Igor Kojić i Milan Popović

NAKON što je jučer objavljena vijest da su se Severinini bivši partneri Milan Popović i Igor Kojić sprijateljili te da je Milan čak bio pozvan na Igorov rođendan, pjevačica se na Instagramu javila fotkom iz Italije.

“Život je lijep”, napisala je uz fotku.

Severina je otputovala na sam jug Italije u još uvijek nepoznatom društvu te se zasad nije osvrnula na novonastalu dramu. prneosi “Novi“.

Igor navodno dobio ikonu za poklon

Podsjetimo, Popović je za Index demantirao navode da je Kojiću za rođendan kupio automobil Audi A8, koji vrijedi oko pola milijuna eura.

“Informacija vam nije točna, ali me ni ne čudi s obzirom na to da očigledno dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu. Pozdrav”, rekao je Milan Popović za Index.

“Severina je očigledno u strahu da će sada sve njene laži, manipulacije, utjecaj na institucije i ostale nezakonite radnje izaći na vidjelo i zbog toga pokušava diskreditirati svog bivšeg supruga”, dodaje Milan.

Družili se na rođendanu i u restoranu

Podsjetimo, Kojić i Popović postali su bliski prijatelji. Milan je na proslavu Igorovog rođendana došao sa sinom Aleksandrom, a viđeni su skupa i u restoranu u Puli.

Igor nije objavio fotografije s proslave, no 4. kolovoza objavio je selfie uz poruku: “Winter is coming” (zima dolazi). Milan Popović 13. kolovoza objavio je identičnu poruku uz ilustraciju putokaza za selo Popovići Kojići pored Knina, što su naši izvori protumačili kao svojevrsnu poruku Severini.

Zanimljivo, Igor Kojić uskoro će biti svjedok na sudu u jednoj od tužbi koje je Milan podnio protiv Severine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh