Estrada

Đorđe David otkrio da se u teškom periodu života odao porocima: Samo heroin nisam probao

Đorđe David, srbijanski pjevač i član nekadašnje grupe Generacija 5, progovorio je o teškom životnom periodu koji ga je natjerao da zakorači u svijet poroka.

Đorđe David - Instagram

Đorđe se proslavio u doba Jugoslavije, a bio je i član grupa Gang, Fuzzbox i Death saw. U svemu, kroz život najveći uzor bio mu je otac kojeg je izgubio kada je imao 14 godina.

Pjevač je otkrio kako mu je to promijenilo život te se odao porocima.

“Kad izgubiš idola u tim godinama, osjećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorječivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led. Samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno”, priznao je pjevač, prenosi Nova.rs.

Kako je rekao, izvukao se “zahvaljujući porodici i sportu”.

“Nakon što sam vidio kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svijet. Bilo je tu djece mnogih poznatih ličnosti, predsjednika država i predsjedništva i svaka smrt je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredijelio za umjetnost i za čist način života”, zaključio je Đorđe.

Pjevač je ovoga ljeta bio i u posjeti Sarajevu.

Od 2018. godine član je žirija Zvezda Granda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh