Estrada

Saši Kovačeviću se udvarala Milica Pavlović

Pjevač Saša Kovačević je oduvijek slovio za jednog od najzgodnijih pripadnika javne scene, a i ovog ljeta je potvrdio tu titulu

Pjevač Saša Kovačević je oduvijek slovio za jednog od najzgodnijih pripadnika javne scene, a i ovog ljeta je potvrdio tu titulu. Naime, Saša je na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima pored bazena pozira u crnom šortsu za kupanje, zbog čega je izazvao lavinu oduševljenih komentara.

-Bogami, komšija…” – priključila se salvi komplimenata i pjevačica Milica Pavlović.

-Jesam, da… Uvijek smo gledali da budu lijepe. Bio sam mlad i zelen – priznao je Kovačević nedavno u “Amidži šou” da je umio da bude sa manekenkama iz svojih spotova.

– Jednom prilikom, bili smo ta djevojka i ja u mojoj sobi, otišla je do toaleta na kratko. Pošto je prvi put bila u mom stanu, pogriješila je sobu i krenula je baš kod oca i majke u krevet – prisjetio se.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh