Estrada

LEPA BRENA MORA DA PAZI NA ZDRAVLJE ZBOG OVOGA- OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM:Evo o čemu je riječ

Sve te savete Brena mora da posluša, kako joj se ne bi ponovila situacija kao 2004. godine, kada je 2 nedelje provela na liječenju u bolnici, piše “Svet”, prenose mediji.

– Brena hoće da živi život punim plućima. Iskreno, zaslužila je posijle svega što je uradila, proživjela i postigla, ali zdravstveno ne može baš tako da se ponaša. Od 2004. godine ima problem sa trombofilijom. To je sklonost organizima ka trombozi, pravljenju ugrušaka u krvinim sudovima koji, ako se ne vodi računa i ne drže se pod kontrolom, mogu da naprave ozbiljne, čak i kobne probleme!

Brena je zbog toga 12 dana ležala na VMA i liječila se – kaže izvor, pa dodaje:


– Njoj su dijagnostikovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke. Poslije liječenja se to dosta popravilo, ali je prestala da uzima terapiju, pa je opet završila kod ljekara. Tada je skapirala da će morati da se prilagodi novonastalnoj situaciji. Od tada živi na ishrani bogatoj omega masnim kiselinama, jede abreno meso, povreće, sve na vodi i pari. Ako je u dobrom društvu, popije jednu, maksimum dvije čaše bijelog vina. Tako da i kada je na nekom odmoru, malo se okupa, bude na suncu, ali bježi u hlad da bi izbjegla ozbiljne probleme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh