Estrada

Prva objava Dejana Dragojevića oduševila je sve: “Moja životna pobeda je ovo na slici”

“Bravo Deki, tu su gde i pripadas”, “Srećna porodica”, “Hvala Bogu svi ste da okupu ponovo”, “Sve dođe na svoje mesto”, “Pobednik” samo su neki od komentara ispod objave

Dejan Dragojević - screenshot

Pobednik pete sezone “Zadruge” Dejan Dragojević oglasio se na društvenim mrežama i otkrio kako se oseća nakon svega.

Naime, Dejan je podelio sliku sa ocem, majkom i bratom Davidom i istakao da su oni njegova životna pobeda.

– Moja životna pobeda je ovo na slici. Vaša pobeda je ono što ste uradili, a to je da ste me doveli do trona…Hvala svima što su glasli i što ste bili u tolikom broju – napisao je on kao upis fotografije.
Dejanova objavila oduševila je sve njegove pratioce, koji su presrećni što su stvari došle na svoje mesto i što je kako kažu ponovo tamo gde pripada.

“Bravo Deki, tu su gde i pripadas”, “Srećna porodica”, “Hvala Bogu svi ste da okupu ponovo”, “Sve dođe na svoje mesto”, “Pobednik” “Svuda pođi, kući dođi” samo su neki od komentara ispod objave.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh