Estrada

DALILA RIDA, EVO ŠTA JE UGLEDALA NA EKRANU: Nije mogla da se suzdrži

U toku je emisija “Uspomene zadrugara”, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni video prilog, u kom su zadrugari imali priliku da vide uspomene od Filipa Cara.

Dalila - Novi

On je na samom startu ugledao fotografije iz djetinjstva i privatnog života, koje je pažljivo promatrao.

U narednim minutima pušten je klip sa kompilacijom njegovih ljubavnih odnosa kroz njegovo bitisanje u rijalitiju. Dalila Dragojević je pažljivo posmatrala sve scene, sa prezirom u očima.

Kako je pušten dio njegovog odnosa sa Aleks Nikolić iz četvrte sezone “Zadruge”, Dalila je nastavila da mijenja boje, dok se Dejan Dragojević smijao. prneosi “Novi“.

Maja Marinković i njegova veza sa njom, uticala je na prvi raskid Dalile i njega, a Dragojevićka je i dalje sve to posmatrala sa nelagodnošću.

Emocije su je preovladale kada je ugledala ljubavni klip nje i Cara, te je tom prilikom pustila suzu.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh