Estrada

“LUDU KARLEUŠU ĆU NAUČITI PAMETI!” – Lukas pripremio pakao za Jelenu! Najavljuje RAT do istrebljenja

Folker iznio svoj dio priče nakon drame!

Srbija Danassrbijadanas,

Aca Lukas nedavno je bio u žiži javnosti kada ga je Jelena Karleuša verbalno napala zbog toga što je na svom Instagramu podijelio demo verziju pjesme “Provereno” koju je Ana Nikolić uzela od Milice Pavlović.

Nakon nekoliko dana brutalnih uvreda sa obje strane, Lukas je ponovo komentarisao ovaj sukob, te istakao da je samo želio da podrži pjevanje koleginice i prijeteljice Ane, te da nije znao da pjesma koju pjeva pripada Pavlovićevoj.

– Nisam znao o čemu se tu radi, a onda me napala ova luda Karleuša i onda je bilo šta je bilo. Pošto nema šta drugo da piše, piše “narkomančina”. Uzvraćam puta deset, tako ide kod mene i sad neću da stanem. To je prevršilo svaku mjeru. Niti sam je dirao, niti sam je pominjao, čak sam je više puta branio. Kad god je neka frka ja stanem iza nje – govori Aca, pa dodaje:

– Ništa me ne povrijeđuje od takvih ljudi. To su za mene mišići mali. Neću da dozvolim da po meni neko pljuje tek tako iz čista mira. Moram sad da je naučim pameti. Sad neću da stanem. Biće razotkrivanja nekih stvari – zaključio je Lukas, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh