Estrada

SKAKALA PIJANA U ODELU U BAZEN! Caru se zgadila Dalila zbog PONAŠANJA – Shvatila da joj ALKOHOL ne prija!

Pokušava da odbrani sebe

– Ne mogu da verujem da se vi sporite oko toga da li ste imali se*s ili niste. Nebitno je to se*s, kao se*s, nego da se ne sećate – rekao je Đedović.

– Milane, žena u haljini se baca u bazen. Ona se predstavlja kao neko ko je moralan, častan i pošten – rekao je Car.

– Ja sam rekao da su se trezni gore svađali, nego ovo što je bilo pre neko veče. Pričao sam to Dalili odmah to jutro – dodao je Marko.

– Prošlo mi je kroz glavu, ona leži, curi joj ono – rekao je Car.

– Ja znam momente gde sam povratila, a povratila sam vodu. Povratila sam pravo iza banera u kazinu, a treći put u izolaciji. Šta mi pričaš, sećam se ja – skočila je Dalila.

– Gledam, udara me, povraća. Pa onda pomislim da je svaku priču pobila, a što onda ne bi i ovu. Ona tuče mene, a ja sabiram nju i skupljam. Da radi rusku salatu nekom gospodinu u klubu pijana- rekao je Car.

– Nisam se osećala ceo dan dobro. Jedva sam čekala da odem jutros u izolaciji i u tom evo ti problem. Ja sam otišla zbog rasprave i svađe u bazen – rekla je Dalila.

– Rekao sam da mi se zgadilo sve, gnusam se svega. Žena za koju sam rekao da sam najzaljubljeniji, gnusam se – rekao je Car.

– Ništa nisam radila, sedela sam na zidiću. Marko ga je pozvao i rekao mu:”Kako ti nije žao, pogledaj kako sedi”. Sela sam na zidić gde su bili Sale i Dia. Votka mi ne odgovara nikako. Došla sam u stanje zbog situacije koju sam videla – rekla je Dragojevićka.

– Ide na kolena ispred svirača, to se vidi. To ženi sina, brata, pa daj po svemu – rekao je Car.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh