Estrada

TOTALNI KARAMBOL – DALILA ZAVRŠILA NA PODU: Potpuni haos u dvorištu, evo šta se desilo

Karambol!

Dalila i Car - Novi

Dalila Dragojević doživjela je totalno pomračenje i počela da histeriše i plače, a Filip Car nije mogao da je smiri. On se dodatno razbjesnio i počeo da urla na nju, a haos nije prestajao. prneosi “Novi“.

Znam te kako dišeš, znam šta radiš. Znam koliko me izluđuješ, znam sve – urlala je Dalila.

Nemoj da me grizeš – vikao je Car.

Pusti me, ne maltretiraj mi mozak – plakala je ona.

Ne radi mi to da se uvijek osjećam loše i da imam osjećaj da sam ja pogriješio za nešto. Ja sad nisam kriv – urlao je Car.

Nemoj da se boriš za mene, uzmi posteljinu i gubi se. Ko god je ljubomoran na ovu borbu, neka ga imaju svi. Ti znaš da nije tako i da sam htela mogla sam. Ja sa tobom planiram da izađem, a ne za stolom – plakala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh