Estrada

HITNO OGLAŠAVANJE DALILE DRAGOJEVIĆ, VIJEST O DALILI I DEJANU: Otkrila pravu istinu o njihovom braku

Majka zadrugara Dejana, Biljana Dragojević prokomentarisala je priče koje kruže u medijima.

Naime, šuškalo se da je Dejan u prošlosti pokušao da ubije bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i da ju je izb.o nož.em tri puta.

Mediji pišu da će isto završiti i Dejanova sadašnja djevojka Aleksandra Nikolić, a Biljana tvrdi da je sve što se priča velika laž.

” Ovakve budalaštine nisam odavno pročitala. Dejan je bio normalno i zdravo dijete, u životu nije nikada imao nikakav poremećaj, mislim da onaj ko izmišlja ovakve odvratne stvari ima ozbiljan poremećaj”, piše Biljana na Instagramu, pa dodaje:

“Ovako nešto može da izmisli samo neko ko ima ozbiljnu sifru i ozbiljan poremećaj. Znamo već kada piše “izvor” da je to neko izmislio ko može da odgovara za ovakve laži.”

Majka zadrugara Dejana, Biljana Dragojević prokomentarisala je priče koje kruže u medijima.

Naime, šuškalo se da je Dejan u prošlosti pokušao da ubije, bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i da ju je izb,o nože.m tri puta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh