Estrada

ON UBACUJE DEVOJKE U ZADRUGU I SPAVAO JE SA VEĆINOM?! Progovorio o Dalilinom planu: Uzima VELIKE PARE

Bez dlake na jeziku!

Radomir Taki Marinković jedan je od najpoznatijih rijaliti roditelja u regionu.

Njegov doprinos rijalitiju je veliki, iako nikada nije bio zvanični učesnik, stalno je tu kao neki vid “spoljnog saradnika”. Najbilnija tačka Takiju je njegova ćerka Maja i njeni ljubavni brodolomi. Prvo sa Janjupem, a zatim i sa Carem. Tako je sve to pratio sekirao se, nervirao i želeo da se obračuna sa njima.

Na sreću, Maja je izašla, a Taki je uspeo da ostane pribran i ne uđe u fizički obračun sa Carem i Janjušem.

Radomir Marinković TakiFoto: Srbija Danas
Taki je nedavno ispričao sve detalje o njegovoj vezi sa rijaltijem i o odnosu sa Majom. On je poručio da su gotovo sve zadrugarke ušle u rijaliti preko njega, te komično kaže da su sve one koje izlaze sa njim na nekom obliku kastinga.

Taki je pričao da je imao u planu da uđe u zadrugu, ali je odustao jer je njegova ćerka Maja rekla da će ipak ona ući, pa da nema smisla da unutra borave otac i ćerka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh