Estrada

OVO JE KONSTRAKTINA DVOJNICA – ŽENA IZ SLOVENIJE ISTA PJEVAČICA: Ostat ćete bez teksta kad vidite cijelo lice

Čini se da ovogodišnja predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta ne mora da ide daleko kako bi se srela sa svojom dvojnicom, pošto naučnica iz Slovenije gotovo u potpunosti liči na Konstraktu.

Ana Đurić Konstrakta - screenshot

Naime, nauka tvrdi da svaka osoba na svijetu ima bar još sedam osoba koje izgledaju kao da su njihovi jednojajčani blizanci. I ako mnogi za života ne upoznaju svog dvojnika, Konstrakta, koja je na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu osvojila za Srbiju 5. mesto, u regionu može da nađe jednu od tih sedam osoba.

Riječ je o Jerci Legan Cvikl, svestranoj javnoj ličnosti u Sloveniji, koja se, osim što je doktor nauka, bavi i novinarstvom i publicistikom. Kako prenose Slovenske novice, Jerca Legan Cvikl nedavno je objavila monografiju „Crna umetnost”, o istoriji slovenačkog štamparstva, ali i trenutno radi na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru. Bavi se i glumom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jerca Legan Cvikl (@jercalegancvikl)

Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla sa kojim ima dvoje dece, a njena majka Dragica Marta Sternad je 2012. proglašena za naučnicu godine u Sloveniji, prenosi “RTS“.

Sličnost sa Konstraktom primijetila je i Jerca Legan Cvikl koja je u jednoj objavi na Instagramu napisala: “Konstrakta, možda smo u nekom srodstvu”. Neverovatno je da imaju i identičan mladež na obrazu, koji je definitivno bio znak raspoznavanja na Konstraktinom licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jerca Legan Cvikl (@jercalegancvikl)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh