Estrada

PREOKRET – ANĐELO NA RADIU OTKRIO KAKVE SU NJEGOVE NAMJERE: Dalila oborila glavu (VIDEO)

Ogolio dušu!

U toku je radio emisija “Sprrrdnja” koju vodi i uređuje Stefan Karić, koji kao i uvijek za gledaoce spremi mnogobrojna iznenađenja. Njenog specijalni gost ovog petka je Miki Đuričić koji kao i uvijek bez dlake na jeziku oplete po svim ljubavni parovima. On se na samom početku emisije obrušio na Dalilu Dragojević i bez ustezanja je osudio zbog svih ljubavnih afera.

Njihov prvi gost je maneken Anđelo Ranković.

Ja bih se samo zahvalio porodici mojoj na čestitkama. Kako si Anđelo? Ti si ušao ovdje na pola rijalitija, vidio si šta Dalila radi prije nego što si ušao, da li si mogao da pomisliš da će te biti povezano sada – pitao ga je Karić.

Juče smo pričali. Potpuno mi je neočekivano. Ne bih vjerovao da mi je neko rekao da ćemo biti u priči. Kada sam ušao nisam je ovako gledao. Sada se polemiše da li će doći do veze, ja to nisam očekivao – počeo je priču Anđelu.

Ljudimo koji gledaju može ovako da deluje sa strane. Ne ide mi uz tebe da ostaviš sumnju za druženje sa Sandrom i ključno pitanje da li ti smeta to što neko sumnja da si ti samo neko ko tjera kontru Filipu Caru – pitao ga je Miki.

To mi ne smeta, ja znam šta osjećam od neke osobe – rekao je Anđela.

Mlad si i naivan, ne znaš šta sve žena može – smijao se Miki.

Mi smo u vezi, da jeste možda bi se tako pričalo ali smatram da ja nisam sa njom u priči iz inata jer kada to radiš onda radiš sa prvom osobom koja naiđe. Ja sam jasno dao doznanja da neće biti sa Sandrom. Družićemo se i to je to – rekao je maneken.

Da li Dalila želi sa tobom ozbiljnu vezu ili je sa tobom onako, prošla je dosta teških stvari – pitao je Miki.

Ovo sve se dešava već četiri dana. Ona će imati teret i ovde i napolju, ja sigurno ne bih ušao u vezi ozbiljno da nisam spreman… Ne bih to uradio ni njoj ni nekoj drugoj da nisam ozbiljan. Ona ima harizmu, meni se dopada to što kada je raspoložena ima neku energiju koja je privlačna. Ja gledam kožu, stopala, kosu, sve, pedantna je. Dopada mi se njena koža, ja to vidim. Najviše mi se dopada energija, privlači me. Osjetio sam da mi se sviđa na ovoj podjeli budžeta. Vidio sam da možemo da pričamo – priznao je Anđelo.

Šta kažeš na to što zadrugari kažu da bi ona bila glavna u vezi? – pitao je Karić.

Drago mi je što to pitaš. Sve ono što ljudi o sebi ovdje pričaju da su najjači i tako dalje, ja to ne radim. Za mene je to prošlo vrijeme, ja ću da sačekam i krčim svoj put. Ja sam od Zadruge jedan do pet mnogo izmijenio sebe. Ja sam neko ko je napolju napravio ozbiljnu priču. Ako pričamo o nekim vezama i trpljenju, ovdje niko ne bi izdržao ono što sam ja izdržao – pričao je Anđelo

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh