Estrada

PRVA SLIKA DARKA LAZIĆA NAKON PRIVOĐENJA: Evo kako izgleda

Darko Lazić pušten je iz policijske stanice na Novom Beogradu, ovo su prve slike.

Darko Lazić - Screenshot

Darko Lazić priveden je rano jutros oko 4 ujutru kada ga je presretač uhvatio na Novom Beogradu gdje je vozio 117 kilometara na sat na dijelu puta gde je ograničenje 80.

Tesla Stock Falls Over 11% After Elon Musk Buys Twitter
Podsjetimo, on je podvrtgnut i dro*a, kao i alko testu, koji su navodno pokazali da je pozitivan na kokain, a izmjereno mu je i 0.91 promil al*ohola u organizmu. Darko je i upravljao automobilom bez važeće vozačke dozvole.

Nakon što mu je određeno zadržavanje, Darko je izveden iz policijske stanice na Novom Beogradu i prebačen kod sudije za prekršaje.

Pjevača su okupljeni fotografi uslikali dok je još bio u policijskom vozilu, a potom i van njega. Darko je na sebi imao crvenu majicu, farmerke i kožnu jaknu, a na slikama sa može vidjeti i da se, otkako je ušao u automobil, sve vrijeme smijao, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh