Estrada

KAKO JE LEPA BRENA ZA 4 DANA SKINULA 3 KILOGRAMA: Folk diva ima i sjajan trik koji zavarava glad, žene kažu da djeluje

Pročitajte kako je pjevačica skinula kilograme

Lepa Brena - screenshot

Pjevačica Lepa Brena se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom načinu života i za kratko vrijeme uspjela da skine višak kilograma.

Potpuno sam se posvetila sebi, i to poslije 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mjesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promijenim ishranu – ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila sa jelovnika.

– Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da “navučem” na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspio je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma. Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojinovićem u Tajlandu, gdje su nekoliko dana bili na strogom režimu.

– Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osjećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! Osim zdrave ishrane, Brena je unijela i neke druge novine u život.

– Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osjećam i budem poletna. Sada sam spremna za nove radne pobede. Jedva čekam ponovo da nastupam, a ove godine ću svima prezentovati i biznis koji sam pokrenula tokom pandemije, a kom će se najviše obradovati žene. Ovaj način života mi je pomogao da iznjedrim neke nove ideje, koje sam pretočila u posao. „Resetovala” sam se i sada mogu ponovo da radim punom parom – rekla je Brena

Evo šta jede Lepa Brena:

Doručak: Smuti od zelenog čaja!

Ručak: Grilovano povrće i zelena salata Večera: Potaž od bundeve

TRIK SAVJET

Kada ste gladni popijte čašu vode ili čaj od đumbira jer on može da vam zavara glad. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh