Estrada

“BILA SAM SA TOŠIĆEM!” Nataša Šavija OPTUŽENA ZA PROSTITUCIJU: U emisiji OTKRILA IMENA imućnih muškaraca

“Priznaj i za ostale, ionako će se sve otkriti!”

Starleta Nataša Šavija oglasila se nakon što se u domaćim medijima pojavila vest da je jedna od 29 osoba uhapšenih u velikoj akciji policije, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Kako je rekla u razgovoru, vest o hapšenju ju je šokirala, ali ne preterano jer je navikla da se njeno ime već godinama “stavlja” u takav kontekst.

– Evo sam u svojoj kući i kao što vidite javila sam se na telefon, što znači da nisam uhapšena. Da jesam ne bih mogla da se javim na telefon sigurno. Mene je šokirao stavrno taj naslov, ali moram da priznam da sam navikla na sve to jer me takve priče prate od samog pojavljivanja na javnu scenu – rekla je Nataša za “Telegraf”.

Šavija tvrdi da tokom današnjeg dana policija nije “zakucala na njena vrata”, ali je i demantovala navode da je pobegla iz zemlje.

– Policija nije dolazila na moja vrata, ja sam čitav dan kući, odnosno na adresi na kojoj sam prijavljena. Poslednjih dana sam čitala takođe neke gluposti da se krijem i bežim iz zemlje i eto da kažem da to nije istina – kaže starleta, za pomenute medije.

Nataša je, podsetimo i ranije govorila o svojim poznanstvima, te samim tim su je mnogi godinama povezivali sa najstarijim zanatom, a budući da je starleta otvorila i “Only fans” nalog, mnogi su povezali bivšu rijaliti učesnicu sa prostitucijom, a kako je i sama rekla navikla je da je povezuju sa tim, budući da je takve priče, kako kaže, prate od kada se pojavila na javnoj sceni.

Nataša je gostovala i kod Milomira Marića, na Hepi televiziji pre nekoliko godina, a poznato je i da je bila i rijaliti učesnica “Parova”, na pomenutoj televiziji.

Tada je govorila o svojim poznanstvima sa imućnim muškarcima, a podsetimo da je postala poznata po tome što je izašla sa Sigalom i bila navodno u vezi sa polovinom fudbalske reprezentacije.

U emisiji “Goli život”, koja se emitovala direktno iz vile u kojoj borave učesnici rijalitija “Parovi”, javno je rekla sa kojim je igračima imala ljubavnu romansu.

– Bila sam sa Tošićem. Sa njim sam svuda putovala. Najlepše mi je bilo u Moskvi. Tamo smo bili nedelju dana. Sa Ljajićem sam bila odavno, nismo nigde išli – otkrila je Šavija.

– Priznaj i za ostale, ionako će se sve otkriti – nagovarao ju je Milomir Marić.

– Eto, Tošić, Ljajić – nabrajala je Nataša.

– A drugi? – bio je uporan Marić.

Nataša se smejala, nije izgovarala druga imena. Ali, zbog toga je istrpela uvrede ostalih učesnika da je ona uzrok raspadu braka Zorana Tošića, kojeg je žena ostavila pošto je saznala da se viđa sa menekenkom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh