Estrada

ZAVIRITE U RASKOŠNI STAN FOLK MILIONERKE, SVE PRŠTI OD LUKSUZA: PJEVAČICA VOLI ANTIKVITETE, IMA I ZLATNI NAMJEŠTAJ

Pjevačica Branka Sovrlić prije nekoliko godina otvorila je vrata svog luksuznog doma ekipi Kurira.

Branska Sovrlić - Hayat

Ono što je primjetno odmah na početku je zlatni namještaj, pa je folk pjevačica ispričala kako ga je kupila.

Prije dvadesetak godina kada sam se vraćala iz Frankfurta sa nastupa opazio me čovjek koji je u Beogradu otvarao prodavnicu namještaja. Ponudio mi je da dođem kod njega u salon i da ga pogledam. Fotelje i trosjed ukrašeni su zlatom, veoma su kvalitetni i jedinstveni – rekla je Branka.

Taj stan, ona i muž su naslijedili od njegovih roditelja, a kako kaže pjevačica, uređen je u stilskom maniru i sve je ona sama sređivala, bez pomoći dekoratera i arhitekte.

Ono čime se posebno može pohvaliti jesu razni ukrasi i sitni detalji, kao i mnogobrojni antikviteti koje je donosila sa putovanja na koja često ide sa svojim suprugom.

Svi ti detalji zauzimaju posebna mjesta u vitrinama i o svakom od njih vodi računa, jer su tu uglavnom unikatni detalji. Kako i sama ističe, ljubitelj je velikih prostranih stanova, a njen porodinčni dom upravo je takav.

stan – hayat

Stan je podijeljen po salonima, a osim nekoliko dnevnih boravaka posjeduje kupatilo, dve sobe, prostor za opuštanje, pa i ogromnu terasu punu zelenila, iako se stan nalazi na drugom spratu.

stan – Hayat

Ono što je posebno zanimljivo za Branku jeste to da važi za jednu od pjevačica kojoj se nikada nije desilo da se u javnosti dva puta pojavi u istoj odevnoj kreaciji. Kako je žena koja izuzetno voli specifične krpice, u njenom prostranom domu, našlo se mjesta i za garderober, koji ima čak šest ogromnih plakara. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh