Estrada

Marija Šerifović POKAZALA EMOTIVNU PARTNERKU samo jednom, a priznanjem o intimi ‘pokosila’ je SVE

Detalje privatnog života uvijek je čuvala daleko od očiju javnosti!

Marija Šerifović- Instagram

Ljubavni život Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu. Pjevačica, koja je Srbiji donijela pobjedu na Evroviziji 2007. godine, uspješno čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, piše Srbija danas.

U medijima već duže vrijeme su se provlačila glasna nagađanja da je jedna od najpopularnijih pjevačica u emotivnoj vezi sa mladom bosanskom koleginicom Džejlom Ramović, kojoj je bila i mentor u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Međutim, Marija Šerifović je ovu informaciju u više navrata demantovala.

Šerifovićeva je prije skoro tri godine jedini put pokazala svoju emotivnu partnerku na društvenoj mreži Instagram. Doduše, samo njenu ruku.

Marija se ovim povodom nije dalje oglašavala, a u javnosti podigla se ogromna prašina.

Podsjetimo, 2013. godine Šerifovićeva je, poslije godina negiranja, priznala da voli isti pol.

– Lezbijka sam! Bila sam sa djevojkom i to je divan osjećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos sa nekim čija brada ne bode – rekla je pjevačica, a prenijeli su domaći mediji.

Objava Marije Serifovic


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh