Estrada

Isplivale dosad neviđene fotke Hane Huljić: ‘Božanstvena je’

Čini se da je mlada glazbenica znala točno što želi jer je za vjenčanje izabrala nježne boje koje su naglasile njene crte lica, kao i glamuroznu frizuru koja je upotpunila dojam vjenčanice

Hana Huljić - Instragram

Iako smo do sada vidjeli mnogo fotografija s vjenčanja Hane Huljić (31) i Petra Graše (45), sada napokon možemo vidjeti fotografije mladenke izbliza koje je objavio njen stilist za frizuru i šminku Josip Lijić.

Lijić je na svom Instagramu objavio fotografije Hanine frizure kojom je naglasio njenu bujnu kosu loknama u retro stilu.

Na fotografijama napokon vidimo njene plave oči koje je Lijić dodatno naglasio sjenilom i maskarom, a suptilno rumenilo naglasilo je njen obraze.

Lijić je opet oduševio pratitelje svojim radom, a u komentarima su svi pohvalili Hanu i složili se kako je prekrasno izgledala na svoj dan vjenčanja, što se na ovim fotografijama puno bolje vidi.

– Apsolutno božanstvena! A ti Josipe imaš zlatne ruke i neizmjerni talent, svaka čast! – pohvalili su Lijića pratitelji.

Tek na ovim fotografijama možemo vidjeti kako je Hana zasjala na svom vjenčanju. Čini se da je mlada glazbenica znala točno što želi jer je za vjenčanje izabrala nježne boje koje su naglasile njene crte lica, kao i glamuroznu frizuru koja je upotpunila dojam vjenčanice. prneosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh