Estrada

DALILA PONOVO HOĆE DA BUDE MAJA, INTERNET GORI ZBOG NOVOG KIKSA: Skinula cijeli njen stajling, OVAKO JE REAGOVAO FILIP CAR

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević otkako je u ljubavi sa Filipom Carem ne prestaje da kopira njegovu bivšu djevojku Maju Marinković.

Prvo je to Dalila uradila sa zlatnom haljinom, identičnom koju je nosila Maja, a sada je iskopirala cijeli stajling.

Rijaliti gledaoci prisjetili su se kako je Maja nosila crni top, kaiš i farmerke, a isto se obukla Dalila u jednoj od emisija dok je stajala pored svog izabranika. Ljudi na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu ovaj Dalilin kiks.

Inače, Dalila se često nalazi na meti prozivki zbog svog specifičnog stila zbog kog ju je i sam Car prozivao. On je istakao da čas izgleda kao disko kugla, a čas kao da je krenula na orgije. Na Tviteru i Instagramu Dalilu prozivaju da ne nosi brus, da se ne šminka kako treba, a čak ju je komentarisala i jpevačica Maja Nikolić nedavno.

– Molimo da se dotičnoj pošalje brus – uputila je Maja javni apel jednom prilikom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh