Estrada

SLOBA OBJAVIO SLIKU, EVO GDJE SU ON I JELENAOTIŠLI NA MEDENI MJESEC: Svi gledaju u nju, evo šta je obukla

Prema saznanjima domaćih medija, pjevač Sloba Radanović je navodno odustao od medenog mjeseca sa suprugom Jelenom jer su sve ušteđene pare otišle za kuću od 809 kvadrata u Višnjičkoj banji.

Sloba i Jelena - Kurir.rs

Poznati pjevač nedavno je pazario vilu od pola miliona eura, u koju su se supružnici uselili dva dana poslije vjenčanja.

Sve što je godinama štedio od nastupa i ostavljao sa strane Radanović je uložio u ovu nekretninu, a sa Jelenom se dogovorio da romantično putovanje ostave za neki drugi put.

– Jeleni i Slobi trenutno putovanje nije prioritet, važnije im je bilo da se skuće. On je godinama skupljao pare i maštao da kupi kuću po svojoj mjeri. Sada je to konačno i ostvario, a i zadnji dinar je dao da sve unutra opremi tip-top – priča dobro obavješteni izvor i dodaje da je Slobina nova kuća, iako spolja ne djeluje posebno, zapravo veoma luksuzna.

– Ima čak 809 kvadrata! Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom. U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo. Ispred vile su i dvije garaže.

Kako saznajemo, supružnici nisu odustali od zajedničkog putovanja, samo su ga odložili.

– Poslije dvije-tri tezge, čim zaradi nešto novca, Sloba će Jelenu odvesti na more. Nisu još odlučili gde će ići, ali biće to sigurno neka egzotična destinacija. Sada trenutno uživaju u novoj kući i ništa drugo im nije važno – priča izvor za Informer.

Mladenci su se nastanili Višnjičkoj banji, a komšije su otkrile da su Sloba i Jelena u utorak stigli sa Zlatara, gdje su se 14. februara vjenčali.

– Vidjeli smo Jelenu i Slobu i poželeli smo im sve najbolje u braku. Baš su slatki zajedno i on je divan prema njenim sinovima. Jelena se parkirala ispred kuće, a Sloba je svoj auto ostavio u garaži. Dobar je ovo komšiluk, u blizini živi i Miroslav Ilić – otkrio nam je jedan Slobin komšija.

– Ne brinite, bili smo na medenom mjesecu – napisao je kratko Sloba u opisu jedne od objava na Instagramu.

Sloba je sa Jelenom pozirao u Pećkoj patrijaršiji, a slikali su se zagrljeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh