Estrada

VODITELJ I ZADRUGAR U AKCIJI ! Evo sa kim se Milan Milošević mazio u programu uživo – mislili da ih kamera ne snima?! (VIDEO)

Voditelj “Zadruge” Milan Milošević redovno privlači pažnju na sebe, a u poslednje vreme često se na društvenim mrežama pojavljuju snimci na kojima se vidi kako zadrugarima unosi informacije iz spoljnog sveta.

Sada je isplivao novi snimak, ali je na njemu Milan uhvaćen u “akciji” sa učesnikom Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, voditelj je bio u Beloj kući tokom emisije, a tada je stao pored Janjuša. Detalj koji je svima promakao jeste da je Milan tokom izlaganja Anđela Rankovića, pokazao Janjuševiću da ga počeše po nozi, što je zadrugar rado prihvatio, a nakon toga ga je Milošević pomazio po licu.

@smesna.strana.klipa #zadruga #zadrugabalkan #zadruga__official #fyp #foryou #foryoupage #zadruga5 #janjus #janjuš #milan #milanmilosevic ♬ original sound – smesna.strana.klipa


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh