Estrada

OPERISALA ŽELUDAC, ODSTRANILA VIŠAK KOŽE, SMRŠALA 88 KG Evo kako je Krstinja izgledala prvi put pred ŽIRIJEM prije 13 godina

Zvezda Granda Krstinja Todorović operisana je i odstranila je višak kože koja joj je ostala da visi pošto je, posle operacije želuca, smršala 88 kilograma.

Operaciju je, kao što je i obećao, platio Saša Popović, i koštala je oko 6.000 evra, koliko, kako smo saznali, košta uklanjanje viška kože na stomaku, struku i leđima.

Todorovićku je javnost upoznala tokom takmičenja u emisiji “Zvezde Granda”. Sa 22 godine i 160 kilograma odlučila se da svoju sreću iskusi i pokaže čitavom svetu i da uprkos kilogramima dokaže da joj samopouzdanja ne manjka.

Sad je osvanuo snimak od pre 13 godina, kada je mala Krstinja prvi put uzela mikrofon i pred žirijem zapevala. Krstinja je i tada bila bucka, ali je samouvereno stala pred žiri i na kraju dobila pohvale i aplaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh