Estrada

DANIAL AHMETOVIĆ zapjevao iz bolničkog kreveta nakon opercije

Protekli period za Deniala Ahmetovića nije bio jednostavan. No, čini se da stvari polako kreću nabolje, pošto se s pjesmom javio iz bolničkog kreveta.

Naime, Denial je sa svojim pratiteljima podijelio da je napadnut svega dan prije početka američke turneje. Iako je zadobio teže povrede koljena, nastavio je održavati zakazane koncerte, a zatim je otkrio i da se sprema na operaciju.

Sada se javio iz bolničkog kreveta i obavijestio svoje obožavatelje da je operacija prošla uspješno, a nije se libio ni da ih počasti pjesmom.

–Operacija je prošla uspješno. Hvala vam na lijepim i mnogobrojnim porukama-rekao je Denial nakon što je otpjevao stihove pjesme “Da se opet rodim”.

Ispod njegove objave nizale su se lijepe želje za pjevačev brz oporavak.

Prije nekoliko dana, Denial se javio iz bolnice gdje je obavio MR snimanja koljena te potrebne pripreme za operaciju.Podsjećamo, pjevaču su pokidani ligamenti na koljenu te iako mu doktor nije dozvolio da krene na put, on nije odustao od koncerata, prenosi Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh